7. toukokuuta 2012

lähtövalmennus!

Nycin Soft-landing campin ohjelma herätti kyllä matkakuumetta yhdessä sun toisessakin ;)
Lauantaina ehdin myös käydä moikkaamassa Eveä ruuan ja höpöttelyjen merkeissä! 
Moi vaan taas! Eilisestä Exploriuksen info-tilaisuudesta voisin ertoa sen verran että oli superkiva nähdä muita lähtijöitä ja jutskata niiden kans sen minkä sielä nyt ehti :-) Päivä oli muutenkin kiva, ite ainaki sain sekä tarkennusta vanhoihin tietoihin että myös jotain uutta. Meidät jaettiin kolmeen ryhmään ja oman ryhmän kanssa kierreltiin eri ''pisteissä'' juttelemassa jostain tietystä asiasta. Paikalla oli myös jo Suomeen palanneita vaihtareita joita oli jokasessa ryhmässä yks tai kaks ja oli tosi kiva myös kuulla niiden kokemuksia :) Eipä siitä sen enempää, nyt ollaan taas askeleen lähempänä lähtöä! 
Se että lukion ekaa vuotta on oikeesti jäljellä enää alle 20 päivää, kuulostaa aika hullulta, justiinhan koulut alko! Noh, en valita todellakaan ;) Toki siitä voisin valittaa että mun kalenterissa ei ennen kesälomaa oo yhtäainuttakaan tyhjää päivää.. Nojoo, rehellisesti sanottuna se ei edes tälläkertaa haittaa yhtään!:D 
Huomenna tiedossa kauden ensimmäinen sarjapeli joka tarkottaa mulle sitä että kesä on virallisesti alkanu, ihanaa!
Elokuun alkuki häämöttää vaan 12 viikon päässä ;-)

Ps. Muistakaahan harjotella sitä jenkkihymyä mitä meille eilen opetettiin!! :-D14 kommenttia:

 1. "kauden ensimmäinen sarjapeli" mitä sä pelaat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaaa COOL! Mäki pelasin viis vuot :--) Mut lopetin puoltoist vuot sitte.. Meinaatko kokeilla sit jotai baseballii jenkeis (; ?

   Poista
  2. aijaa! missä joukkuees pelasit? :-)
   ja joo oishan se tosi kivaa vaikka onki niin erilaista mitä suomen pesäpallo :D mutta jos vaan mahdollisuus tulee niin todellaki aion kokeilla!:-)

   Poista
  3. KePe:ssä eli keravalla :D Ja se ois varmasti ihan sairaan mahtavaa, mä kans niin haluisin kokeilla sit ku meen jenkkeihi ! :-)

   Poista
  4. aijaa okei! voipi olla että ollaan joskus pelattu vastakkain :-) jeps, toivottavasti saadaan mahdollisuus kokeilla! :)

   Poista
 2. se lähtövalmennus oli kyl tosi kiva ja tarpeellinen, tuli monii asioit siel ilmi mitä ei ite ollu ees ajatellu :D ja haha toi jenkkihymy on kyl toosi mahtava.. :Dd

  VastaaPoista
 3. haastoin siut tämmöseen pieneen blogihaasteeseen! :-)

  http://venlau.blogspot.com/2012/05/haaste.html

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. ihan vaan picasalla jotain säädin ja sain tommosen aikaan :-)

   Poista
 5. Heeipsu ! Mun blogissa ois siulle haaste :)

  VastaaPoista