1. huhtikuuta 2013

I ♥ SPRING

Hyvää pääsiäistä sinne Suomeenkin! Spring break meni ohi nopeemmin ku ehdin kuvitellakkaan ja huomenna taas paluu koulunpenkille. Toki vaan kahdeksi päiväksi koska keskiviikkona suunta kohti Portlandia :-) Kevättä on kieltämättä ilmassa ja on ollu tosi hyviä kelejä jo täälläpäin (paria päivää lukuunottamatta). Toivottavasti teilläkin siellä Suomessa menee nopeesti loskakelit ohi ja alkais jo säät lämpenemään :)

Sain mun hostäidiltä ystävänpäivänä ton keskellä olevan sormuksen, ja synttärilahjaksi sain sit saman sarjan kaulakorun ja ''hostisältä'' noi korvikset :-)

9 kommenttia:

 1. Jeps, siellä tyyliin ei ole enään lunta ja täällä sain vielä pääsiäisen viettää järven jäällä pilkkien ja kelkalla ajaen! :D Ja lumen sulamisesta ei siis ole tietoakaan! Mutta aivan ihania kuvia! (:

  http://travellingwithninni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. annatko sun hostmamalle lahjoja? ja jos joo niin mitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooo, synttäreinä annoin sille suomesta kalevala kaulakorun, sit just hawaiilta vein sille kaulakorun koska se on hulluna koruihin ja joululahjaksi ostin aika paljoki kaikkia erilaisia juttuja :-)

   Poista
 3. päättelisin tosta lipusta, että ton koulun joukkueiden nimet liittyy jotenkin Pirateseihin? :'D jotenkin alkanu nämä teamspirit- ja schoolpridejutut kiinnostaa sen jälkeen kun kävi Kanadassa... :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooo pirates on se meidän koulun maskotti tai se :D jep mun mielestä olis ihan sika kiva ku suomessaki olis tommonen samanlainen schoolspirit juttu :D

   Poista
  2. No niinpä! Oli ihan älyttömän siistiä kun Kanadassa päästiin osallistumaan teamspiritin nostattamisjuttuun ja päästiin kiljumaan "GO REBELLS GO!" :'D Mutta eihän Suomessa... Miksikäs sitä hyviä juttuja kopioimaan? -.-'

   Poista