6. toukokuuta 2013

minä täällä hei

Moikkamoi! En oo taas hetkeen ehtiny kirjotella joten pahoittelut siitä, ajattelin nyt tulla ees vähä laittamaan jotain kuulumisia tänne. Tulee tämmönen seminopee kuvaton postaus ja kerron vaan vähä nopeesti viimeaikojen tapahtumista :-) Eilen katoin kalenteria ja tajusin että about kaks kuukautta jäljellä ennen kotiin lähtöä. Ihan järjetöntä miten nopeesti aika voi mennä. Vaikka tiedän että mulla tulee tänne ihan mieletön ikävä eikä tätä vuotta tuu koskaan saamaan takasin niin silti oon toisaalta innoissani ajatuksesta päästä takas Suomeen. Nää viimeset kuukaudet on tässä nyt aikalailla täynnä ohjelmaa joten oon varma että tää aika tulee menemään tästä entistäkin nopeemmin.

Viimeaikoina ihan tosi suuri ajasta on menny softballin kanssa. Nyt kun alkaa kausi olemaan pikkuhiljaa lopuillaan ja on tulossa tärkeempiä pelejä niin on ollu nyt useesti lähemmäs kolmen tunnin reenejä joka päivä.
Viime perjantaina joku sai harkoissa idean että mentäis tänään illalla pelaamaan fugitivea meidän joukkueen ja poikien baseball joukkueen kanssa. (En itekkään tajunnu aluksi mutta se on siis tavallaan samanlainen peli ku poliisi ja roisto mutta ''poliisit'' kulkee autoilla ja jokasessa autossa on aina yks tyyppi kyydissä joka nousee autosta ja lähtee jahtaamaan ''roistoja'' aina ku näkee jonkun. Tavotteena oli roistoilla päästä high schoolilta yhteen puistoon ilman kiinni jäämistä. Ihan jännää varsinki ku oli tosi pimeetä!)
Mentiin sit harkkojen jälkeen joukkueella valmentajan luo pitsalle ja siellä aateltiin että kerättäis isompi porukka kasaan pelaamaan sitä joten kaikki postaili Facebookkiin ja Twitteriin siitä ja tekstaili kaikille ja käski levittämään sanaa. Mentiin sit koululle joskus puoli kymmenen aikaan ja yllätyttiin ku sielä oli ihan sairaan paljon porukkaa :D Kaikki päätykin sit niin että poliiseille oli tullu soittoja ku teinejä juoksi ympäri kylää ja lopetettiin sit lopullisesti siihen ku joitain oli joku vihanen ilmeisesti omaa markkiaan puolustava asukas uhkaillu aseella. Welcome to America :D

Tänä viikonloppuna olin torstaista sunnuntaihin yksin kotona koska hostäiti meni Californiaan sukulaisten luo jonka takia mulla on ollu joka yö joku kaveri yötä ettei tarvis yksin pelätä tääl :D Ite en lähteny mukaan koska meillä oli lauantaina softballin ''senior night'' ja näillänäkymin kauden vikat kotipelit jotka voitettiin molemmat. Perjantaina ostettiin iso kasa mässyä ja pidettiin leffa-ilta ja eilen muutama kaveri tuli tänne muuten vaan istumaan iltaa :) Tänään hostäiti palas sit reissultaan ja käytiin leffassa yms. Huomenna taas kouluun. Sitäkin enää kai joku viitisen viikkoa vaan jäljellä! Ja 8 viikkoa niin oon Suomessa :-)
Ps. Täälä on jo viimeaikoina ollu lähemmäs 30 astetta lämmintä eli kelpaa ihan juu!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti