15. tammikuuta 2012

-

Moikka! Jos nyt vaikka vaihteeksi saisin aikaseksi kirjottaa tänne vähä jotain..:) 

Viikko on menny ihan mukavasti paria pikkuseikkaa lukuunottamatta ja yllättävän nopeasti myös, mistä oon ilonen :) Kuuluisasta tappojaksosta on tosin menny vasta 2 viikkoa, juu hyvinhän tää käy että on lähes jokapäivä kaheksasta neljään koulussa..(not) Tälläkin hetkellä pitäis olla lukemassa maantietoa mutta tietenki rupesin nyt sitte väsäämään blogikirjotusta ettei vahingossakaan tarvi avata mantsan kirjaa :-)Mutta siis, tiistaina olin SLEP-kielitestissä joka on pakollinen kaikille USAanlähteville vaihtareille. Meiltä testattiin sekä kuullun-, että luetunymmärtäminen. 
Ihan turhaan tuli sitäkin jännitettyä, ihan hyvin se meni...kai :) Samalla bongasin pari jo ennestään tuttua naamaa (ja uusiakin) jotka on lähdössä samaan aikaan Amerikkaan syksyllä, jee :)

Lauantaina kokoonnuttiin tyttöjen kans viettelemään Emmin läksiäisiä! :) Syynä tähän se että Emmi lähtee kohtapuoliin ausseihin vaihtoon ja me saadaan surkutella täällä suomessa ilman sitä! 
(VINK, Emmin blogiin pääsette tästä!)
..Mahtaa tulla tytyä vähän ikävä ku ei näkyillä puoleentoista vuoteen! :(
Ilta meni mukavasti hyvässä seurassa naureskellen, SYÖDEN, paskaa jauhaen ja angstaten :-)


Meidän maukas ES:llä terästetty kakku :-)

Tehtiin Emmille tosi nätti paita muuten! ....:ddDThanks giiirls!


16 kommenttia:

 1. Heips, vastasinkin sulle jo omaan blogiin mutta halutti nyt sitten tulla tännekkin kommentoimaan. Tosi kiva muuten että löysit mun blogin, mahtavaa aina löytää muita jenkkivaihtareita :)

  Sulla on muuten tosi kiva tää blogi ja mieki jään seurailemaan :)

  Ja hei sellanen juttu vielä että mulla on tuolla omassa blogissa sellanen lista johon lisäilen muiden 12-13 jenkkivaihtareiden blogeja, ni aattelin vaan että voinko lisätä sunki blogis siihen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, kiva!:) Ja juu tottahantoki saa lisätä tänki sinne =)

   Poista
 2. Kiva blogi sulla (: Ja kivat kuvat!

  Maistuko es-kakku hyvältä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!:) hahah joo olihan se ihan maukas! ..nojoo ei se sieltä ees paljo mihinkää maistunu :-D ajatus tärkein..:D

   Poista
 3. hei kiva blogi sulla !! :) mää oon kans lähös jenkkeihi vaihtoo nyt kesäl vuojeks nii onpa kiva että löytyy muitaki, jotka on jo nyt alotellu blogia :) mun blogin osote on http://lotta-thismomentisyourlife.blogspot.com/ nii käyhhän kurkkaileen (=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei joooo kiva!:) käynpäs tsekkailees! :-)

   Poista
 4. Mä luulin et oon tyylii ainut Exploriuksen kaut jenkkeihin lähtevä kun en ollu kuullu kenestäkään muusta, mut ihan mahtavaa et nyt löysin ainakin yhen :)
  Sul on hyvän näköne blogi ja sait musta lukijan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mäki tiiän vasta ihan vaa pari jotka on lähössä exploriuksen kautta :-D jepppis jee:)

   Poista
 5. sulla on tosi kiva blogi! :D mäki oon lähössä jenkkeihi syksyllä, up educationin kautta, ja jään kyl seurailemaan sun blogias! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos !:) voiku kiva että löytyy taas muitaki lähtijöitä! pitääpi käydä vähä stalkkailees sunki blogia :--)

   Poista
 6. ihana blogi, ja oot ihan älyttömän nätti ! tahon sun hiukset, kiitos ♥ ite haen ens vuonna vaihtoon, joten jään seurailemaan tätä vaihtoblogia senkin takia :)

  www.nnepaa.blogspot.com

  VastaaPoista