18. maaliskuuta 2012

vaihtarimeetingiä!
Viikonloppu hurahti huippuseurassa muiden vaihtareiden kanssa! 
Yläpuolella vähän pakollisia lippuposetuksia ja muutakin kuvamateriaalia siitä mitä meidän tapaaminen piti sisällään, mitäpä siitä sen enempiä selittelemään :-) 
Pahoittelen kuvien laadusta, osa on kopioitu suoraan Facebookista :-D

Suurkiitos tytöille hullunhauskasta viikonlopusta ja toivottavasti näkyillään taas pian! 

10 kommenttia:

 1. hiihih jeejee<3 tosi kiva ku nyt tajuu et minkä näkösen tuol kulki :D mut jooo todellaki nähään viel :)

  VastaaPoista
 2. Haha noi kuvat :DD Jepp pitää nähä piann ! :) viimestään kesällä ! :) <3

  VastaaPoista
 3. oii näyttää tosi kivalta! mites te tommosta keksitte toteuttaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeps ja oli myös! ihan vaan päätettiin muutenvaan kokoontuu jakamaan fiiliksiä ja tällee ku tunnettii jo ennestää toisiimme :-)

   Poista
 4. Oi sul on tosi kiva blogi! :) Jään seurailee todennäkösesti koko sun vaihtovuoden ajaks. Haluisin itekki vaihtoo ja lähtisin varmaa 2013syksyl. Haluutko jossain postaukses kertoo et ootko ollu tyytyväinen Exploriuksee ja sen toimintaa ja paljo loppujen lopuks tuli maksaa koko homma yms :)

  http://justweea.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voiku kiva kuulla, kiitoskiitos! :) ja jeps enköhän mä jossain välissä jotain sen tapasta postailuaki saa aikaan ku tiedän vähä tarkemmin että ollakko tyytyväinen vai ei ja niin edelleen :-) kiitos vinkistä!

   Poista
 5. kuin jees, teil on näyttäny olevan tosi hauskaa :D musta ois sikasiistii järjestää tämmöne vaikka joskus kesällä usavaihtareiden kesken!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeps! joo toi olis muuten ihan oikeesti tosi hyvä idea! on paljo kivempaa jänskätä lähtöö muidenkans ku yksin ja muutenki :-) pitää kyllä palailla tähän aiheesee sit joskus kesällä jos saatais oikeesti aikaseks joku tapaaminen :)

   Poista