11. maaliskuuta 2012

always like na na na

Helou ihanaiset! ..Musta tuntuu että nyt on taas korkea aika päivitellä välillä tänne blogin puolelle että hengissä ollaan! Vaihtariprosessi jatkuu edelleen samalla teemalla ku ennenkin, odottelulla. Fun!
Mitään erityistä uutta tietoa ei oo siis kuulunu, tosin parisen viikkoa sitten postilaatikkoon kolahti kirje Exploriukselta sisältäen infoa toukokuisesta valmennuspäivästä ja pitkän kirjeen jossa kerrottiin hyödyllistä tietoa isäntäperheessä asumisesta ja elämisestä :-)


Ens viikonlopulle oliskin sitten ohjelmassa lähteä Helsinkiin viettämään aikaa hyvässä seurassa, nimittäin itse kuuluisan vertaistuki-ryhmän kanssa! Toisin sanoen muutaman (okei, noin kymmenen) muun vaihtarin kanssa kokoonnutaan tällee omatoimisesti ja ohjelmassa on ainakin mennä perjantaina Mertsin luo istumaan iltaa ja saapi nähdä mitä muuta keksitään.. Siitä sitten myöhemmin! :-)


!! Niin ja ottaisin todellakin enemmän ku ilomielin vastaan postausehdotuksia jos niitä teiltä liikenee! Oon nimittäin suhteellisen surkee keksimään mitään postailtavaa ellei näitä turhia moiminäolenelossa- postauksia ja jonninjoutavia höpötyksiä lasketa :-D hjälppä mig!

10 kommenttia:

 1. päivä kuvina, mitä tuut varmaan eniten kaipaamaan suomesta, mitä odotat eniten vaihtovuodesta (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeps kiitti vinkeistä, pistän korvan taakse!:)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. älä unta näe aino:( nojoo, ehkä vielä jonain päivänä...

   Poista
 3. Sun ajatuksia vaihtoon lähöstä. Millaset ajatukset sillon ku hait, mimmoset nyt, mitä odotat ja sillee:) tosi kiva blogi muuten, jään varmaan seurailemaan sun vaihtovuodenki ajaks;)

  VastaaPoista
 4. MUSTA <3<3<33<3 kiitos. koska mua tuut tottakai kaipaamaan vaihtarivuotesi aikana :):):):)::) rakkaudella minä <3 lol et tunnista mua urpo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo MIRA :) teen susta toki heti postauksen kun vaan suinkin kykenen<3

   Poista
  2. havaitsen lievää sarkasmia rakkaani.

   Poista