24. kesäkuuta 2012

every second is a highlight


Joojoo kohta ei enää tuu kieliheru-kuvia, päätin nimittäin että otan kielikorun pois ennenku lähen jenkkeihin :)
Moi! Viikonloppu vierähti Vammalassa kaverin luona juhannusta vietellen! Tänään junailtiin takasi tänne Seinäjoelle Tampereen kautta tehden pientä sunnuntaishoppailua :-)
Just ku alko tuntua siltä että hei nythän on kesäloma niin eiköhän huomenna sitten ala kaksviikkoinen työputki! ..Ja mitäs muutakaan kun nurmikonleikkausta, en sen parempaa kesätyötä hommannu itelleni tänä(kään) vuonna.

Nyt on sitte allekirjotusten kera hyväksytty sijoitustiedot eli eipä voi enää katua! Enkä kadu :-)
Kirjakaupasta tarttu mukaan This is Finland-, ja Finnish cookbook -kirjat. Toisessa siis vähän humoristisesti kerrottu Suomesta ja toinen perus suomalainen ruuanlaitto-kirja mistä löytyy paaljon reseptejä suomalaisiin ruokiin! ..Pari tuliaista siis jo ostettu :)


Exploriukselta ei oo kuulunu viikonlopun aikana mitään hostäidistä tai tarkemmista sijotustiedoista, enkä kyllä oo odottanukkaan että ne juhannuksena olis töissä mutta toivotaan nyt että ensviikon aikana selviäis ees jotain! :) 
Hyvää myöhäistä juhannusta kaikille! Huomenna siis luvassa aikainen herätys ja iloisena töihin.... Moikka! 

6 kommenttia:

 1. Heei mistä kirjakaupast sä kävit ostaa noi ku en tiiä oonko tyhmä vai miks en oo löytäny mitää suomi kirjoja suomalaisesta tai akateemisesta :D

  Ja onks sulle sanottu jotain tosta kielikorust et se pitää ottaa pois? Ku mulle sanottiin napakorusta ja mun miljoonista korvalävistyksistä ni mä ostin sit sillaset häivekorut mitkä on niiku läpinäkyvii et ei näy et on koru mut se ite lävistys ei kuitenkaa mee umpee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ostin suomalaisesta! :D sielä oli noita this is finland kirjoja hyllys mutta noit finnish cookbookeja ei näkyny joten kysyin myyjältä niistä ja se sano ettei niitä oo tälhetkel mut se voi tilata ja ilmottaa mulle sitku se on tullu nii saan hakee sen jos haluan :-D joten käy säki kysyys jos ne voi tilata! :)

   ja siis ei mulle oo mitään sinänsä tästä sanottu mutta oon iteki sitä mieltä että voisin kyllä ottaa sen ehkä pois ku tää on muutenki tosi huonossa kunnossa :D lävistän sen sit uudestaa jos vielä huvittaa ku tuun takas suomee :)
   mullaki oli napakoru ja aion laittaa sen ehkä takas jos viittin ny täs kesän aikana, mutta en kyllä sitte tiiä kannattaisko seki ottaa vasta ku tulee jenkeistä..:-D kuka noist sun lävistyksistä on sanonu et niit ei sais olla?:o

   Poista
 2. Moi, kiva blogi sulla. Itekin oon lähössä vaihtoon nyt 7.8. Jenkkeihin Corryyn, Pennsylvaniaan. Haluisin kysyy sulta että mistä kirjakaupasta ostit ton Finnish Cookbook kirjan? Kun oon täs just miettinyt kaikkee tuliaisia ja toi olis just hyvä mun perheelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa kiva! :-) ostin sen suomalaisesta kirjakaupasta. sielä ei ollu niitä joten kysyin myyjältä ja se pisti tilaukseen. suosittelen! =)

   Poista