19. kesäkuuta 2012

hostfamily!!

..Tai siis oikeestaan hostmom :-) Tänään siis koitti vihdoin se päivä ku menin sähköpostiin ja siellä oli Exploriukselta postia ostikolla ''Potentiaalinen hostperhe-ehdokas'', voin kertoa että ai hitto mikä fiilis! Tuijotin varmaan 10 sekuntia suu auki sitä viestiä ennenkuin sain aikaseks avata sitä :D 
Multa siis kysyttiin jos haluaisin mennä asumaan yksin hostäidin kanssa. Paikkana Rogue Valley, Oregon. Normaalistihan siis hostperheestä ei kysellä sen kummemmin että haluaako mennä vai eikö, mutta tässä tapauksessa mun myöntymys tarvittiin koska oli kyseessä yksinasuva nainen. Kokopäivän oon epäröiny ja miettiny että hyväksyäkkö tota vai odottaakko uutta vaihtoehtoa.. No, mitä enemmän asiaa mietiin nii sitä positiivisemmaks vaihtoehdoks se muuttu ja päädyin lähettämään Exploriukselle myöntävän vastauksen ja nyt ne lähettää sitten tietoa eteenpäin sinne Amerikkaan päin :-)
Random Google-kuva jostain päin Rogue Valleyta
Rogue Valley sijaitsee siis ihan Etelä-Oregonissa aika lännessä siinä Oregonin ja Californian rajalla. Se on alue johon kuuluu kolme kaupunkia, Medford, Ashland ja Grants Pass. Oon vielä tosi tietämätön mistään joten en ees tiedä vielä mihin näistä kaupungeista nyt meen! Sähköpostissa oli annettu tosi vähän sen tarkempia tietoja saatika sitten tietoja siitä naisesta kenen luo meen asumaan. En siis käytännössä tiedä mitään ihmisestä jonka luo oon nyt luvannu mennä asustelemaan vuodeksi... Noh, avoin mieli ja spontaanisuushan pitäis kuulemma kuulua jokasen vaihtarin luonteenpiirteisiin joten pitemmittä mietiskelyittä kohti tuntematonta vaan! :D Tää nainen kenen luo meen on kuulemma hostannut ennenkin paria vaihtaria ja ne on kuulemma tykänny kovasti siitä :-) 
DIY- Paintilla piirretty punainen ympyrä Rogue Valleyn ympärillä, ta da!
Kärsimättömänä nyt tässä sitten odotellaan lisätietoja sieltä suunnalta :)
Jos sitä vaikka sais tänäyönä edes jotenkin unta, heido! :-)

14 kommenttia:

 1. Onnittelut perhetiedoista :) Oregon on tosi ihana osavaltio!

  VastaaPoista
 2. Mäki aion lähteä ehkä vaihtoon vuonna 2013 ja haluaisin niin kovasti päästä Oregoniin myös! Onnea!=)

  VastaaPoista
 3. onnee perhetiedoist!:D Itekki oon menossa exploriuksen kautta usaan, tosin vast 2013-2014. Tai no en ees oo ollu haastattelussa vielä, mut kuitenkin! Liityin muute lukijaks sulle:)

  http://revolutionarily.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. kiitos ja tervetuloa lukemaa! onnea sulle haastatteluun yms hakujuttuihin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh kiitti! ja hei kysyn nyt täällä ni tulee paremmin perille et kuinka paljon ne todistuksen arvosanat vaikuttaa siihen pääsemiseen et onks se haastattelija sillee: 'ai sulla on uskonto 5, et pääse vaihtoon':DD enkku on kymppi joten siin ei pitäis ol ongelmaa, mut kui paljon just ne muut vaikuttaa?

   Poista
  2. ei se kauheesti vaikuta! ku oot vaan sillee keskiverto hyvä koulussa niin ei sul pitäis tulla mitään ongelmia :-) eikä se haittaa vaikka olis pari vitostaki sielä todistuksessa :) mulla oli itellä yläasteen päättötodistus ihan semihyvä mutta lukion ekan jakson todistus mikä mun piti myös viedä sinne nii ei todellakaan ollu hyvä ja sielä oli monia kursseja että olin just ja just päässy läpi ja enkkuki oli laskenu ihan sikana siitä yläasteen kympistä mutta eipä se näköjään sit niin kauheesti haitannu :Dd turha ressata siitä, ihan varmasti sä pääset :)

   Poista
 5. mun mielestä sun kannattais käyttää sun perheestä vain ja ainoastaan nimitystä emäntäperhe!! :---)heheh joooo huono juttu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahah joo samaa mieltä kyllä! :D:Dd kuulostaa vaan vähän tyhmältä :)

   Poista