25. heinäkuuta 2012

35 days left


Moikka ja terveisiä täältä sängynpohjalta! Jostain kumman syystä muhun iski viikonlopun jälkeen nielutulehdus ja poskiontelotulehdus. Ens viikonlopuksi ku parantuis nii olisin onnellinen :D
Tänään on siis jäljellä 35 päivää, eli tasan 5 viikkoa Suomessa. Huh ku aika meneeki nopeeta!
Muistan ku oli syksy ja kaikki oli vielä niin epävarmaa ja jännää. Tutustuttiin monien muiden vaihtareiden kanssa toisiimme mikä todellaki kannatti, en tiiä mitä olisin tehny ellei mulla olis ollu mitään vertaistukea :-D Nyt voidaan yhdessä miettiä pakkaamisia ja jakaa fiiliksiä, osa lähtee jo viikon sisällä!
Viimeistään sillon ku kaikki kaverit on lähteny niin nousee varmaan munki lähtöfiilismittari sataan :D Jos taas voisin nakata yhen käytännön vinkin tuleville vaihtareille niin se olis se että tutustukaa muihin vaihtareihin ennen lähtöä!
Oon saanu jo tähän mennes kourallisen sellasia ystäviä joiden uskon kestävän vielä kauan ens vuoden jälkeenki :)Oon lähetelly jo jonkinverran sähköpostia hostäidin kanssa, se vaikuttaa tosi kivalta ja tuntuis odottavan innolla sitä että tuun sinne :-)
Koulun rehtori toivotti mut myös tervetulleeksi ja pyysi ilmottamaan ku saavun Phoenixiin että se voi viedä mut tutustumaan siihen kouluun vähä ennemmin ku koulut alkaa :)
Aluevalvojan kanssakin ollaan jutskailtu ja seki vaikuttaa tosi mukavalta. Asuu Ashlandissa joka on siis ihan kivenheiton päässä Phoenixista. Sillä on itellään 6 lasta joista kuulemma 4 on myös High Schoolissa. 
Parilla/muutamalla vaihtarilla on sama aluevalvoja, ja tää mun oma sano että tulee järjestämään paljon kaikenlaista tekemistä omien vaihtareidensa ja niiden perheiden kanssa joka on tosi kiva että tutustuu sitte muihinkin saman alueen vaihtareihin :)


Kaikki käytännön asiat tuntuis olevan nyt tehty, viisumi on tullut ja kaikki maksut pitäis olla kunnossa :) Vielä pitäis luutavasti (?) jonkinlainen muuttoilmoitus tehdä kelalle.

Enää pitäis mennä matkalaukkukaupoille ostamaan uutta mahdollisimman isoa ja kevyttä matkalaukkua mihin pakata tavaransa vuodeksi :D
Uutta läppäriä oon myös miettiny hankkivani vielä mutta saapi nähdä...:-)
Muuten, Exploriukselta tuli tässä pari päivää sitten kivoja uutisia. 2013 vuonna lähtijöiden ohjelmaan on nimittäin lisätty Soft Landing Campin kaveriksi ''Year End Camp'' joka järjestetään vaihto-oppilas vuoden lopussa joko Chicagossa, New Yorkissa tai Washington D.C:ssä riippuen siitä missä oppilas on vuotensa viettänyt. Kivaa on se että tää järkätään kuulemma myös meille tän syksyn lähtijöille ilman mitään lisävelotuksia! Ollaan ilmeisesti vähäniinku ''koekaniineja'' mutta ei se mitään ;)
..Mutta juu, ens sunnuntaina alkaa taas kesän kohokohta ja matkataan joukkueen kanssa pesisleirille joten musta ei kuulu nyt mitään hetkeen, palailen sitte leirin jälkeen! Moido!

8 kommenttia:

 1. ootko syntyny -96? :) mun siskoki on menossa tonne leirille :-D
  tätä sun blogia on kyllä kiva lukia, ite oon vielä miettimässä että otanko riskin ja lähtisin vaihtoon :-D toivottavasti sulle tulee mahtava vuosi ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa kiva!:D joo en ookkaan kertonu täälä blogissa mutta oon siis 96 syntyny jep, mutta oon menny vuotta ennen kouluun joten meen nyt sitte ns. vuotta ennen tonne vaihtoonkin :D vaikka meneehän moni muuki ysikutonen jo vaikkei oo ollu viel ekaa vuotta lukiossa =)
   kiitos kiitos, kannatan kyllä riskin ottamista!;)

   Poista
 2. minä meen afs:n kautta ja meillä ainakin pitää tehdä muuttoilmotus kelaan ja maistraattiin. Ja varmaan sullaki,koska siinä luki että kaikki jotka lähtee suomesta olikohan yli kolmeksi kuukaudeksi pois nii pitää tehä se muuttoilmotus. mutta tuskin sulla vielä sille on mitään kiirettä koska meille se tuli vasta maanantaina ja meidän lähtöön ei oo ku se kaks viikkoa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo mäki kuulin vaan tosta yheltä mun kaverilta joka mene myös afs:n kautta :-D
   mutta juuu tässä on vielä sopivasti aikaa lähtöön niin eiköhän sen ehdi tehdä :)

   Poista
 3. Minkälainen perhe sulla on? =) Ketä siihen esim kuuluu? Ootko 10kk ?=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo oon 10kk :) mun perheeseen kuuluu ainoastaan hostäiti, koira ja papukaija haha :D oon silti tosi tyytyväinen ja nyt ku miettii niin ehkä vaan ihan hyvä etten mee mihinkään suurperheeseen :-)

   Poista
 4. täh mä en oo kuullu mistään muuttoilmotuksesta! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep sama täällä ennenku mun kaveri sano mulle siitä :D nooh ehkä meillekki tulee jossai vaiheessa jotai infoa :D

   Poista