10. heinäkuuta 2012

visa interview + 49 days left!

..Ja kalenteri on lähtöpäivään saakka ihan täyteen buukattuna kaikkea, pakko vaan nähä pikasesti kaikkia vielä ''viimeisen kerran'' :D Viikonloppuna sai heittää jo parit hyvästit :-( Soo weird!
..Niin, viikonlopusta. Torstaina suuntasin nokkani siis heti töiden jälkeen Helsinkiin ja mentiin illalla syömään parin vaihtarikaverin, Ainon ja Even kanssa. Oli kyllä vaihteeksi niin ihanaa höpistä tuntikausia näistä jutuista mitä meidän muut kaverit ei varmaan jaksaisi enää sekuntiakaan kuunnella, haha :D Yöksi menin Ainon luo ja aamulla mitä mahtavimpien yöunien jälkeen meillä oli vihdoin se kauan pelätty viisumihaastattelu. Taas vähän vinkkiä tuleville vaihtareille: älkää turhaan jänskätkö, se menee kyllä ihan omalla painollaan :-) 
Odottelu, turvatarkastus, odottelu, muutaman minuutin rupattelu mukavan oloselle naiselle englanniksi samalla ku se tsekkas viisumijutut kuntoon ja that's it :D
Haastattelujen jälkeen jäätiin muutaman muun vaihtarin kanssa pyörimään kaupungille ja loput viikonlopusta vietin Tampereella/Kurussa/Vammalassa.
Näitä ihania kesäviikonloppuja oikeesti lisää!


Eve ja Aino <3
BYE!

2 kommenttia: