14. elokuuta 2012

two weeks until NYC!

Moiks! Tasan kaks viikkoa lähtöön. Alkaa kieltämättä pikkuhiljaa jo menottaa ku kattelee jo jenkeissä olevien vaihtareiden uusia postauksia ja kuvia New Yorkista :D
Käytiin viimeviikolla äitinkans matkalaukkuostoksilla ja mukaan tarttu uus Samsoniten iso laukku :-) Vielä ku jaksais ruveta miettimään mitä sinne täyttäisin.. Itseasiassa oon alottanu pakkauksen jo (ainaki ollu alottelevanani) ja jo tässä vaiheessa voin kertoa että se ei tuu olemaan helppoa :-D
Viimepostauksessa sanoinki että mulla saattaa olla ehkä jotain uutisia. 
Hostäiti nimittäin kerto että sen aikana ku oon siellä niin me muutetaan todennäkösesti Ashlandiin, joka on noin 8 mailia (n. 12 km) etelämmässä kuin Phoenix mihin nyt siis aluksi meen. Se on itseasiassa just Oregonin ja Califorian rajan tuntumassa.
Tän muuton takia meen luutavasti heti koulujen alkaessa Ashland High Schooliin ettei mun tarvi vaihtaa kesken vuotta koulua. Sielä on about 1200 oppilasta joten se onki sit vähän isompi koulu ku mihin mun piti aluks mennä :D Toivotaan nyt vaan että pääsen sinne eikä sinne kirjautumisen kanssa tuu mitään ongelmia.
Jeppis, mulla ois oikeestaan toinenki mainitsemisen arvonen asia teille luvassa. Eli ku siis meen New Yorkin leirin jälkeen Phoenixiin 31.8, niin mun hostmom sattuu olemaan just jossain reissussa. Eli näillänäkymin meen ensi viikoksi asumaan jonnekki muualle kunnes hostäiti palaa kotiin. Ei mitään hajua minne :-D Siitä kaiketi tulee pian jotain infoa. Siihen asti, moido!

9 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalle, jännä et ne laittaa tolleen sut muuttamaan :o. Ite oon Australiassa ja oon jo yhen kerran vaihtanu perhettä, voin kyllä sanoo et ei oo helppoo.. :( ! Mut tsemppiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo itekki aluks vähä ihmettelin :D mun ei sinänsä perhettä tarvi vaihtaa mutta tuleehan siinä sitte kaikki muuttohässäkät silti yms :-D mutta ei mua sillee kauheesti haittaa, toi ashland vaikuttaa kivemmalta paikalta ku phoenix (hehheh) :-)

   Poista
 2. kiva toi muuttohomma :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nojoo mutta kuten jo sanoin niin ei se mua oikeestaan haittaa=)

   Poista
 3. Mie oon ihan onneton tietokoneasioissa mutta miten mie saan mun blogiin ton location jutun tonne oikeeseen sivuun, ja samoin ton kellon? Et jos viittisit auttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo!:-) ton kellon sillee että meet tonne ulkoasu > lisää gadget > htmljavascript, sit katot täältä http://localtimes.info/ sun osavaltion ajan ja valittet haluamas kellon sieltä ja painat ''get widget'' tms, sit siihen tulee semmonen koodi minkä kopioit tonne javascript kohtaan ja sit sen pitäs tulla :)
   sit location-kuvan oon vaan kattellu jostain netistä, tallentanu koneelle ja sit menny tonne ulkoasu > lisää gadget > kuva, ja valinnu sieltä tiedostoista sen kuvan siihen :)

   ei ollu ehkä maailman selkeimmät ohjeet joten kysy jos et saa niitä laitettuu! :D

   Poista
  2. Kyl mie itseasiassa (ihme kyllä!) sain ne laitettua :D Kiitti, ilman apua mie en ois ikinä vahingossakaan saanu niit askarreltua tohon. Minuu ei oo kyl liiemmin tietotekniikkataidoilla siunattu, hahah.

   Poista
 4. Ihana matkalaukku! :-D Oot kai heti seuraavalla Soft Landing Campilla millä ite oon, jos siis lähet 28.8? Ite lähen tän viikon perjantaina, eikä tosiaan oo helppoo pakkailu, yritin äksen keräillä vähän jotain vaatteita mitä haluun ottaa mukaan, ei siitä mitään tullu! :-D Jään seuraileen :)

  VastaaPoista
 5. kiitos! :D joo mun piti olla tolla 28pv alkavalla mutta mun lähtöpäivä muuttu just pari päivää sit ja se onki 31pv :D en oo viel kirjottanu siitä vaa tänne haha :D
  jep pakkaus tulee olemaan kauheeta mutta tsemppiä sulle siihen ja lähtöön! :-)

  VastaaPoista