30. elokuuta 2012

it's really happeniiiiing!

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
 Nyt tulee ihan tämmönen pikanen kirjotus vaan, pakkaus vielä ihan vaiheessa ja 9 tunnin päästä pitäis olla jo matkalla kohti lentokenttää! (nukkuakkin pitäis ehtiä jossain vaiheessa, herätys siis siinä 4-5 aikaan). Eilen vietettiin pienimuotoiset läksiäiset kera Disney-shampanjan ja yläpuolella siitä parit kuvat. Nyt on kauhee pakkaushäslinki päällä (jep ja mä istun koneella..)
Laukut on painorajan rajamailla ja aika tunkemalla saa ne laittaa kiinnikkin :D Noh eiköhän tästä selvitä.
Nyt on pakko mennä jatkamaan enkä millään ehdi kirjottaa enempää :D Sekavin fiiliksin siis mennään ja seuraava postaus tuleekin sitte Atlantin toiseltapuolelta ja sitte lupaan kertoa teille enemmän! Kuulemiin siis! ;)

8 kommenttia:

 1. Pakko kysyy, millaset fiilikset? :D Jännittää, pelottaa, kaduttaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm no lyhyesti sanottuna ne on vaan sekavat :D vaikka tätä on odottanu kauan nii tää tuli tosi äkkiä! pieni jännitys mahanpohjassa kieltämättä :-D päällimmäinen fiilis on vaan nyt stressi ku tuntuu siltä että pakkasin liian hätäsesti ja en tiiä onko kaikki oleellinen haha :D

   Poista
 2. Woow nyt se on sitte menoa!! Onnea iha kauheesti matkalle ja muutenki koko vuoteen :D ja postaile sitten kun aika sallii ja kerro kuulumisia :) superhyper ihanaa matkaa ja vuotta ja pidä hauskaa ;))
  Xoxo <3

  VastaaPoista
 3. otitko sen sun kielikorun ennen matkaa poois :)?

  VastaaPoista
 4. hei paljo kuvii sitte sielt nycistä, mä haluisin ainaki tosi paljo nähä et millast siel on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo! täällä ollaan hotellilla ja huomenna manhattanille kiertelemään joten yritän ottaa mahdollisimman paljo kuvia sitte kyllä! :D

   Poista