3. syyskuuta 2012

NYC Soft Landing CampMoikka täältä atlantin toiseltapuolelta! Datailen tässä hiljakseen koska mun huonekaveri nukkuu mutta ite näin parhaaksi vaan valvoa kahteen asti koska mulla ois sillon lähtö lentokentälle ja sit San Fransiscon kautta  Oregoniin.
Mietin toki että olis voinu tehä tästä leiristä ehkä kaks postausta erikseen että sais laitettua molemmilta päiviltä vähä enemmän kuvia mutta teenpä nyt sit vaan yhen :-)

Lyhyt kooste siis leiristä: Meitä on täälä kaks suomalaista joten tää on ollu aikamoinen ruotsin ja norjan pikakurssi meille myös koska loput onki sit niitä. Kivaa on ollu ja NYC on kyllä näkemisen arvonen kaupunki :-)
Ekana päivänä saavuttiin siis tänne klo 12 pm ja tultiin suoraa vaan hotellille rauhottumaan matkustuksen jälkeen ja uniki tuli silmään jo siinä kaheksan aikaan :-D
Aamulla lähettiin iha parhaan oppaan johdolla kierteleen New Yorkia ja nähtiin kaupunkia ja nähtävyyksiä. Loppupäivä meillä oli reilusti aikaa kierrellä iteksemme midtownissa eli aika kului kierrellen 5th Avenuen ja Times Squaren kauppoja ja ihmetellessä kaupunkia :D
Tänään päivä alko samallalailla oppaan kanssa ja sitte oli taas rutkasti aikaa kierrellä Sohossa. Sielä meidän sisäiset shoppaushirmut totisesti pääsi vähä valloilleen ja äsken sai vähä säätää noiden matkalaukkujen kans ettei tulis ylipainoa, täälä maansisäsillä lennoilla se on vissii niin paljo tarkempaa.
Sitte pientä kuvapläjäystä:


Byebye Finland!


Sillon ku tää huone oli vielä siisti..
Central Park


Frendien talo!!

Tanita ja Enni = Tanica and Neei..... wellTimes Square!


World Trade Center
Brooklyn Bridge

Voiko tän paremmalta näyttää 10 tunnin kaupungillakiertelyn jälkeen.... huh hellettä


Kattokaa mitä me löydettiin!!Nyt sit heipat Nycille ja kohti Phoenixiä hyvin fiiliksin! Parin tunnin päästä lentokentälle samoilla silmillä joten luulis uni ainakin maistuvan sit koneessa ja ens yönä. 
Kirjottelenpi seuraavan kerran sit länsirannikon suunnasta, moido!

14 kommenttia:

 1. eihän tollasta muffinia viitti syödä edes :-D!

  VastaaPoista
 2. Voi ei oon niin kade sulle!!!!! Oot nii nätti ja ihanat vaatteet ja kaikkee!! Ja näyttää tooooooooooosi ihanalta :) <3 sulle tulee varmaa kiva vuosi :D ja Onnee kaikkee ja pidä hauskaa ;) xoxo <3

  VastaaPoista
 3. Mitä kaikkea ostit sieltä ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vähä kaikennäköstä :D en jaksanu ostoksia kuvailla erikseen mutta kyllä sieltä muutamat paidat ja kengät mukaan tarttu :-)

   Poista
 4. Oi vitsit ku näyttää kivalta : ))) äää halusin jo itekki jenkkeihin : ) Onneee sul ja pidä hauska vaihtovuosi <3

  VastaaPoista
 5. enni ihana!♥ ja uuhh toi abercrombie&fitch-kuva!!

  VastaaPoista
 6. Oi vitsit ihania kuvia!! oot hirmu nätti! :--)

  VastaaPoista
 7. haha, need money for weed :D rehellistä ainakin...:p no näin san franciscossa miehen, jonka pahvissa luki need money for alcohol research :pp

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo oli kyllä rehellinen kaveri :DD

   Poista