17. syyskuuta 2012

life begins at the end of your comfort zone

Moikkamoi ja pahoitteluni etten oo kirjotellu tänne pitkään aikaan :D 
Täällä oleskeluni aikana oon ehtiny olla 3 päivää koulussa haha. Tää viikko on siis menny maanantaita lukuunottamatta kotona maatessa ja katsoessa ihan liikaa leffoja. Nyt oon vetäny antibiootteja nassuun ja olo on jo parempi :-) Kieltämättä vähän on ärsyttäny makailla vaan kotona ku lämpömittari näyttää ulkona reilusti päälle 30 astetta :D Hyvin alko tää vuosi heti sairastelulla mutta ei se mitään! Hostmom on tullu jo yli viikko sitte reissultaan ja meidän yhteiselo on alkanu ihan hyvin ja se on tosi mukava :)
Viimeviikon keskiviikkona käytiin kirjautumassa kouluun toisen siellä olevan vaihtarin kanssa ja torstaina alko sit varsinaisesti koulu. Tunnilta toiselle on aikaa juosta vaan muutama minuutti ja luokat on välillä vielä vähän hukassa. Lokeron numeroyhdistelmän kanssaki saa välillä vielä vähä säätää ennenku saa sen auki mutta kyllä se siitä :D Ihmiset on koulussa tosi ystävällisiä ja tosi moni tulee kyselemään kaikkea heti ku kuulee että oon vaihtari.

Tältä näyttää mun schedule nyt ekalla semesterillä:
Physics
Geometry
English
US History
Government
Art
French
Advisory

..aika tylsältä, mä tiedän. Olisin halunnu ottaa ehkä enemmän jotain rennompia ja hauskoja  aineita mutta niitä ei ilmeisesti ollu enää kauheesti tarjolla ku kirjauduttiin nii myöhään sisään :D Voipi olla että yritän tehä jotain muutoksia vielä tohon jos jossain aineessa tulee jotain takkua enemmänkin. Eniten ongelmia tulee tuottamaan arvellenkin just noi pakolliset eli English, US History ja Government :D
Lisäks oon koulun cross country -joukkueessa ja meillä on joka päivä kahden tunnin reenit koulun jälkeen plus maanantaisin myös aamulla :D Se on välillä aikamoista rääkkiä mutta tykkään siitä! Se on siis vähäniinku maastojuoksua.


Niin niitä läksyjä on tässä nyt vähä kertyny...
My room
Ens kuussa ois sit tarkotus alottaa ajo-tunnit :D

Viime viikonloppuna oltiin perjantaina hostäidin kanssa Ashlandissa syömässä ynnämuuta ja lauantaina lähettiinki sitte aamulla ajeleen kothi Crater Lakea jossa tän alueen vaihtareilla oli orientaatio. Se oli tosi kiva paikka ja oli kiva nähä vähä ketä muita vaihtareita asustelee Etelä-Oregonissa. Ei ketään suomalaista mun lisäksi tosin haha. Illalla mentiin vielä Julien kans leffaan ja sunnuntaina olin vaan kotona :D

Tänään onki luvassa iso kasa läksyjä ja päivälliseksi kokataan hostäidin kans jotain suomalaista keittokirjasta jonka toin haha. Adios!

5 kommenttia:

 1. Voi kuullostaa tosi kivalta :)!
  Mut hei sitä mä mietin että kui sä voit ottaa aijotunteija? Tiiän ett jenkeis alotetaa aijelu aikasemmin, kans myös ausseis miss oon nyt ite mut niiku yleensä kaikki järjestöt kieltää sen ihan :o?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mikä järjestö sul sit on?:o ku mä voin ainaki siis ajaa ajotunneilla mutta en sitte muuten :-D

   Poista
  2. Aijjaaa, no oon sts kaut, mut mul o kavereit muitte järjestöijen kaut ja ne ei saa mut emmä sit tiiä :D
   Ja tää ausseis ois vähä mahotonta ku se on iha eri systeemi se miten ne kortit saadaa, siin o eri vaiheita ja se kestää vuosia :D Nii ja kans vasemman puolen liikenne..
   Mink järjestön kaut taas olitkaa?

   Poista
 2. saaks sä sieltä sit kans ihan kortin käteen ? :D

  VastaaPoista
 3. Hei mäkin alotan ajotunnit ens kuussa!:D Tai en itseasiassa taida joutua paljoo mitään tunteja ottaan, kun hostsis sano että sen saa about kahessapäivässä sen jälkeen kun on täyttäny 17v :DD

  VastaaPoista