24. syyskuuta 2012

Gold Beach

Moikkamoi taas pitkästä aikaa! Elämä täälä on alkanu rullaamaan entistä paremmin ja tääki viikko meni ihan hujauksessa. Koulua, uusia kavereita, reenaamista ja chillailua :-) Olin perjantaina ekaa kertaa jenkkifutis pelissä mikä on yllättävän iso tapahtuma täälä aina ja se oli kyl sairaan siistiä. Vaikka en pelistä mitään tajunnukkaan haha. Se on oikeestaan enemmän sosiaalinen tapahtuma mun mielestä ja sinne mennään vaan hengaamaan :D Kameraa en tajunnu ottaa mukaan mutta pitänee ottaa sit seuraavaan peliin. Huomenna alkaa homecoming-week, perjantaina homecoming-futispeli ja lauantaina sit tanssit. Date-pyyntöjä tuli muutamaki tän viikon mittaan joten kai sinne pitää nyt sit itekkin mennä haha. Anyways siitä kirjottelen sit viikon kuluttua :-) Eilinen ja tää päivä vietettiin hostmomin kanssa Gold Beachilla ja oltiin Rogue River jet boat ridella. 80 mailia jet boatissa oli kyllä ihan tarpeeksi mutta hauskaa oli ja kastuttiinki siinä ihan mukavasti :D Siltä reissultakaan ei pahemmin oo kuvia ku en halunnu kastella kameraa eli anteeks taas köyhä kuvavarasto!

Ens viikkoon, moido! :-)

3 kommenttia:

 1. awww, kelpais kyllä itellekki jonku amerikkalaisen pojun pyytämät treffi kutsut ;)

  VastaaPoista
 2. Vooii sulla on ollu varmaa superkivaa siellä!!! Ja Mites ne Date-kutsut et tuleeks se poika vaa pyytää sua sinne tansseihin vai miten? :) <3 ja pidä nyt hauskaa siellä!!!!
  Kirjottele taas ku ehit <3

  Xoxo<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo lähinnä sillee et tulee vaa koulus iha randomisti kysyy että tuutko mun kaa homecomingii ha :D pidän ja juu kirjottelen! :-)

   Poista