15. lokakuuta 2012

dream as if you'll live forever, live as if you'll die todayHah aika täälä vaan menee niin nopeesti :D Viimeviikonloppuna juhlittiin kaverin synttäreitä ja sunnuntaina oltiin hostmomin ja sen perheen kanssa hiking (hitto en saa just ny päähäni mikä se on suomeks?) ,sit viikko hurahtiki nopeesti ja nyt meillä oli neljäpäivänen viikonloppu ja huomenna taas maanantai ja paluu arkeen. Viimeviikonlopun racessa en ollu koska olin ylläriylläri kipeenä mutta eilen oltiin all the way up in Portland juoksemassa 3k. Aamulla lähettiin 5 am matkaan ja tultiin takasi siinä 11 aikaan illalla eli oli ihan sopivan pitkä päivä hah. Mutta hauskaa oli ja juostiin ihan hyvin :) Perjantaina oli koululla kauden viimenen football kotipeli ja koko kylä kokoontu sinne uutiskameroista lähtien haha.
Nyt on aika mennä tekemään vähä läksyjä ja huomenna taas takasin koulunpenkille, sori tää oli tämmönen pikanen kirjottelu vaan! Pistäkäähän jotain postausehdotuksia jos tulee mieleen dudes! Moido!

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kiitos vinkistää, pitääpi kattoo jos joskus jaksais tehä!:-)

   Poista
 2. löysin sun blogis tässä äskettäin ja luin kaikki postaukset haha:D siin selaillessa tuli vaa mielee et miten pystyit tutustuu niihi muihin suomalaisiin vaihtareihin tollee etukäteen? niiku mitä kautta ja sillee? ja sit et ku sul lukee tuol sivul et explorius/ices ni mikä se ices on ? :D jaa mitä mieltää oot yleisesti exploriuksesta ja suosittelisitko sitä? ja viel et kui aikasin lähetit ne hakemukset yms? :D sori jos liikaa kysymyksii mut ois tosi kiva jos ehtisit vastata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. umm jotenki netissä jollain sivustolla törmättiin parin muun vaihtarin kanssa ja tehtii semmonen facebook-yhteisö missä ollaan puhuttu kaikkeee ja se on ollu kyl tosi kätsy ja on ollu kiva jakaa fiiliksii, suosittelen :)
   ices on se mun vastaanottava järjestö täälä jenkeissä :-) mun omalla kohdalla explorius on toiminu hyvin eikä mulla oo oikeestaan valittamista. hakemukset lähetin...hmm en muista tarkalleen mutta joskus syksyllä vähä sen jälkee ku koulut oli alkanu :) ja eipä mitäää kysy toki ihmeessä lisää jos ilmenee jotain! :D

   Poista
 3. voi sul on aivan yli kiva blogi!:) oottelen melkeen täs joka päivä että kirjotat uuden postauksen<: niin ja oosin muuten kysyny, mistä ostat sun iphoneen tommosia kivoja takakansia?:) Ite juuri ostanu iphonen, muuten tie mistä ostaasiin niitä takakansia:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiiitos! :) toi takakansi mikä mul näkyy täs postaukses nii on ömm class ohlsonilta ja loput mitä täälä blogis saattaa näkyä nii on oikeestaa täältä jenkeistä ostettuja :)

   Poista