27. lokakuuta 2012

Last XC meeting at Klamath Falls


Okei eli nyt ois sit cross country -season ohi :) Jäi kyllä hyvä mieli tästä kaudesta ja suosittelen cross countrya tuleville vaihtareille jotka ei tiiä mitä alkais harrastaan jenkeissä!
Keskiviikkona siis oltiin Klamath Fallsilla juoksemassa ja nähtiin vähä luntaki heti ku mentii vähä tonne pohjosempaan päin. Kyl se talvi tännekki näköjään alkaa pikkuhiljaa tuleen ja on alkanu sen verran ilmat jo kylmeneen etten ainakaa mä enää shortseissa kauheesti tarkene ha. Vaikka ei tänne kunnon talvee tuu ja hädintuskin luntakaan paitsi kuulemma tonne vuorille.
Mutta joo se siitä. En ookkaan taaaaas hetkeen kirjotellu sorisori! Kameraa oon myös kantanu taas tosi köyhästi mukana mutta lupaan toteuttaa jotain postausehdotuksia tossa Halloweenin tienoilla! Kertokaahan jos tulee vielä jotain mieleen :-)
3 kommenttia:

 1. Joku syvällinen postaus olis kiva missä kerrot vähä tarkemmin fiiliksistä! Ja sit kans videopostaus tai kysymyspostaus tai jotain :)

  VastaaPoista
 2. Onks toi cross country hirveen rankkaa tai sii pitääks olla kauheen hyvä juoksee ja kovakuntone et ton voi alottaa siel?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooo on se aika rankkaa mutta ei siihen mitenkää kauheen kovakuntonen tarvi olla että sen alottaa, siinähän se kunto sit paranee :) iha hyvällä peruskunnolla pärjää kyl!

   Poista