18. marraskuuta 2012

back from californiaaa

Pitkästä aikaa chillailua kotona. Oon kyllä niin väsyny tästä viikosta ku on saanu olla kokoajan menossa jonnekki päin mutta oli kiva viikko Californiassa. Lähettiin siis viimeviikon sunnuntaina jota edeltävänä iltana oltiin juhlittu hostäidin synttäreitä sen kaverin luona ja ku tultiin kotiin niin yllärinä täälä odotti koiran oksennusta jota oli talon jokasella sängyllä, sohvalla, lattialla, joka paikassa. Joten mitä tästä opimme: älä jätä fazerin sinistä sängylle ettei monsterikoira revi koko levyä auki ja syö sitä. Noh koira oli onneks hengissä mutta piti sit vähä pestä lakanoita ja paikkoja ja jatkaa aamulla ennenku pääsi lähtemään. Päästiin kuitenki matkaan ja ensi ajettiin Livermoreen hostäidin tädin ja sedän luo ja viivyttiin sielä pari yötä. Tiistaina vietettiin päivä San Fransiscossa ja loppuviikko vierähti Santa Rosassa missä asuu loput ''hostsuvusta'' (jos nyt niin voi sanoa) ja hostäidin kavereista. Suurinosa ajasta hengattiin mun ''hostserkkujen'' kans jotka on hauskinta seuraa ikinä hah. Tehtiin kaikenlaista, käytiin minigolffaamassa, leffassa, shoppailemassa, ajamassa semmosilla ihme autoilla ei nyt ihan heti tuu mielee mitä ne on suomeks(?), kierreltiin ympäriinsä siinä lähialueella kaikissa söpöissä pikkukylissä ja hostäiti näytti mulle paikkoja Santa Rosassa jossa se siis ite asu nuoruutensa. Niin joo ja koska mun hostmom tekee korviksia yms koruja, onnistuttiin myymään iso kasa sen tekemiä joulukorviksia muutamaan Christmas storeen, cool! Mutta pitemmittä puheitta kasa San Fransisco kuvia:

Näin tossa yhen päivän aikana vaan tosin pienen osan San Fransiscoa mutta thanksgivingin jälkeen mennään sinne vaihtariporukalla ja luvassa on vähä enemmän ohjelmaa ja tekemistä, siitä lisää sillon :)
Ps. vielä vaan kysymyspostaukseen kysymyksiä tulemaan jos tulee jotain mieleen!

10 kommenttia:

 1. oii california on niin rakkaus paikka! ;_;

  VastaaPoista
 2. nää kuvat syö mun sydäntä oikeesti! XD ihan jäätävä ikävä tonne!

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit oikeesti! Sulla on varmaan ihan mahtavaa sielä!! Ja sun hostmom vaikuttaa tosi rennolta ja mukavalta ihmiseltä. :) Ja sulla on tosi kiva blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooo tykkään kyl mun hostmomista! ja kiitos paljo!=)

   Poista
 4. saaks tähän lisätä kysymyksen?? NO LISÄÄN SILTI: onko sulla ikävä ainoa?!! ja mikä animaatio on paras? koska olet viimeksi syönyt kermaviiliä?

  miss u t: ainosi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XD joo saa saa. ainoa on ikävä <3<3 en tajua kysymystä numero kaksi mutta animaatiodiili on paras kyllä juu. ja kermaviiliä söin viimeksi viimeviikonloppuna koska sitä oli tortillan välissä. jos tortilloja ei lasketa niin teidän seurassanne<3 miss u too t enusi

   Poista