26. marraskuuta 2012

thanksgiving break

Moi! Viimeviikon California-lomailun jälkeen olin maanantain ja koulussa ja tiistaina oli vaan halfday ja loppuviikko oli lomaa. Torsaina oli thanksgiving jonka jälkeisenä päivänä oli sit Black Friday. Suurinosa ihmisistä jonotteli kauppoihin ennen keskiyötä ja shoppaili yöllä mutta itellä herätyskello herätti seiskalta ja lähettiin kaverinkaa kierteleen kans vähä alennuksia. Olis kyllä löytyny ihan hullun halvalla kaikkea mutta kassoille oli sellasetki jonot ettei jokasessa kaupassa jaksanu jonottaa :D Väkeä oli ihan kiitettävästi vaikka se ei ollu varmaan mitään verrattuna siihen mikä tungos siel oli ollu yöllä hah.
Lauantaina oltiin parin kaverinkanssa Ashlandissa ja käytiin kattomassa The Life of Pi -leffa mikä oli kyl tosi jees :) Huomenna taas uus viikko, maanantai ja tiistai koulussa ja keskiviikkona starttaa aamulla bussi taas kohti San Fransiscoa mutta tälläkertaa muiden vaihtareiden kanssa.
Kysymyspostaukseen oon alottanu vastaileen mutta se on vielä kesken, lupaan tehdä sen loppuun kunhan kotiudun reissulta :) Pistäkää sinne tuleen kysymyksiä siis jos tulee vielä jotain mieleen!
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

1 kommentti: