21. joulukuuta 2012

snowdayy

Aamulla on ihan kiva herätä ensi siihen ku hostäiti sanoo että koulu alkaa kaks tuntia myöhemmin sen takia ku on satanu lunta ja siirtää herätyskelloa myöhemmälle. Sen jälkeen vielä kivempi on herätä siihen ku se soittaa sulle että koulu on peruttu tältäpäivältä kokonaan lumen takia. Facebook seinä oli ehkä enemmän täynnä ''jee lunta'' -päivityksiä ku mitä se on ikinä Suomessa ollu ku on satanu vuoden ekat lumet :D
Olishan se ihan jees jos Suomessaki peruttais koulut ainaku on lunta maassa....:) Ne tosiaan suli pois ihan muutamassa tunnissa että se siitäki sitte haha

Tää oli siis toissapäivänä ja eilen alkoiki sitte loma ja muutaman päivän päästä joulu :) Vielä pitää käydä varmaan viikonlopun aikana viimehetken jouluostoksilla. Joulun suunitelmatki on vielä vähä auki, jos hostmom saa Joulun jälkesen päivän vapaaksi niin mennään aatoksi ja päiväksi Californiaan sukulaisten luo mutta jos ei niin pysytellään ihan täällä kotona ja hostmomin kaverin perhe tulee jouluaterialle meidän luo. Tää on nyt täs vaiheessa mun mielestä se enemmän todennäkönen vaihtoehto mutta eipä oo varmaa vielä :)
Hyvää Joulun odottelua kaikille!

14 kommenttia:

 1. Mäki haluun lunta jouluksi tänne lämpimään Texasiin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voiihh! ei täälläkään kyllä lunta varmaan enää näy, toi yks päivä oli vaan poikkeus :D toivoisin kyllä ehkä valkosta joulua kans!
   mutta hyvää joulua sinne texasiin anyway !:)

   Poista
 2. jooo reilua varmaa siel ei mennä kouluu jos tulee vähä lunta :'''DDDD

  VastaaPoista
 3. oot tosi nätti! onks sun hiukset muute blondatut vai onks ne tollaset luonnostaa? :)

  VastaaPoista
 4. Ihana toi sun pinkki neule! Mistä oot sen löytäny? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! ostin sen forever21:lta just pari viikkoo sitte :)

   Poista
 5. Ihana toi Hollisterin takki! :> Voitko laittaa siitä parempaa kuvaa? :) Oliko se kallis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :)
   http://www.hollisterco.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10201&storeId=10251&langId=-1&categoryId=12619&parentCategoryId=12619&topCategoryId=12552&productId=974721&seq=03 tossa linkkiä mis on parempi kuva ja hinta :)

   Poista
 6. Näytät ihan Christina Aguileralt :o (:

  VastaaPoista
 7. ooks aatellu tehd videopostaust? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon mä joskus ajatellu että vois, kattoo ny jos sais joku päivä aikaseks!:)

   Poista