27. tammikuuta 2013

5 months down, 5 to go

Moikkelis taas pitkästä aikaa :) En oo kauheesti ehtiny kirjotella viimeaikoina tänne blogin puolelle. Se ei oo mikään myytti että ku puolet vaihtovuodesta on menny nii alkaa tuntumaan enemmän siltä että sulla on toinen elämä täällä ja tunnet olos kotoisammaks ja tuntuu niinku olis oikeesti asunu täällä kauemmin ku vaan tän puoli vuotta. En ees halua ajatella vielä takas Suomeen lähtemistä vaikka samalla ikävöin kaikkea mitä mulla on Suomessa, voin kertoa että aika hassu tunne. 


Kun joulunaikoihin annoin mun hostäidin kaverille (jonka kanssa heitetään aina läppää että se on mun ''hostisä'' vaikka mulla ei semmosta ookkaan. ) joululahjaksi kalenterin jonka sivut oli täynnä kuvia Suomen pohjanmaasta, se ei herättäny pelkästään kovasti kyselyä siitä että miks viikko alkaa maanantaista (ku täällä se alkaa sunnuntaista), vaan myös siitä että mitä noi oudot sanat (nimet) jokasen päivän kohdalla on. Täälä kun ei nimipäiviä oo niin se oli näille joku toosi outo juttu. No tottakai mun nimipäivänä 23. tammikuuta mua odotti koulunjälkeen kotona nimpparipäivällinen suomalaisia lihapullia ja kakkua :)

Eilen oltiin kiskomassa navat täyteen pitsaa kaveriporukalla ja mentiin kattomaan jääkiekko -peliä ja oli ihan hauskaa :) Bongasin yhdeltä pelaajalta myös perinteisen suomalaisen sukunimen, Virtanen! Haha hiukan teki mieli mennä jututtamaan pelaajia pelin jälkeen ja tarkistamaan jos se oli joku suomalainen niinku sukunimensäkkin mutta jätettiin kuitenki väliin :D
Nyt tosiaan kidun kotona kipeänä. Tietty just ku on kaikkea tapahtumaa ja en millään haluisi olla kipeä mutta toivottavasti tää menee tästä kohta ohi :-) 
PS. 13 Days until going to Hawaii!!


Niin no tietty nää luuli että myös sukunimi on jotenki osallisena tähän nimipäivään..
''Hostisän'' tekemä ehkä maailman rumin kakku XD
Voispa tää kuva liikkua koska toi hiiri tossa keskellä tanssii ja laulaa ku ton kortin avaa..

Mun seura täällä sohvanpohjalla sairastaessa <3
Lempparijätskii + kurkkukipu = hyvä syy syödä sitä paaaljon


8 kommenttia:

 1. ehkä maailman söpöin toi nimpparijutska ! tuitui.
  oot muuten tositosi kaunis, näin btw (:

  VastaaPoista
 2. Oikeesti oon aina miettiny että onko amerikas nimipäiviä, sainkin juuri sopivasti täältä vastauksen, jeee! :)
  Ja ihania kuvia :>

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi mäki haluisin et joku tekis jonku yhtä siistin yllärin mulle ku toi nimppari"tempaus" oli :D
  Ja nii löysin vast nyt sun blogin ja tääl mä kipeenä kotona ollessani oon pitkin päivää lukenu ain pari sun postausta ja ihan sairaan hieno blogi!
  Ja tää sun vaihtarivuos sai mutki haaveilemaa sellasesta (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo en kyl osannu yhtää odottaa että ne ois muistanu mun nimpparin! :D
   kiva kuulla, kiitti! :-)

   Poista
 4. jee hanna kerto vasta nytten sun blogista!! ihan megakiva :))

  VastaaPoista