3. tammikuuta 2013

Sometimes the grass is greener and Someone else's sugar is Sweeter

Moikkulimoi!
 Eipä tässä sen kummempia, viikonloppuna oltiin siis vähän laskettelemassa ja loma on jatkunu vaan chillailulla ja aleshoppailuilla :) Lisää lomaa ja chillailua luvassa vielä maanantaihin asti joten seommoro ja kuolkaa koulussa ;) Okei älkää..
Mummokärryillä ajelu Walmartilla = FUN

7 kommenttia:

 1. oot varmaan joskus vastannut jo tähän mut oisin tosi kiitollinen jos vastaisit :D niin ooksä siis senior vai junior ja pystytkö siis osallistumaan promiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon junior koska en tajunnu koulunalkaessa kysyä että saanko olla senior, mutta olisin todennäkösesti saanu ku olisin vaa kysyny :D promiin saan osallistua kyllä :-)

   Poista
 2. Oot niin kaunis! Voi että, kyllä kelpais näyttää samalta.
  && Oon maailman kateellisin sun vaihtarivuodesta, itehän pääsisin lähtemään sillai vuoden päästä syksyllä, mutta raha ottaa vastaan.. Tän takia on pakko udella, että kuinka paljon sun vuosi maksoi ? Entä pitikö sun perheen ottaa lainaa tms että pääsit lähtemään ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah kiitos paljo! :) lukukausimaksu oli about 7000 euroa :) eips tarvinnu ottaa, oon kyl kiitolline että porukat makso :) ei muutaku rupee keräilemään rahaa vaan!;)

   Poista
  2. aa okkey! Kyllä mulleki kelpais jos porukat maksais, ainoo vaan että porukoilla on varmaa yhteensä just toi 7000e... :D

   Poista
 3. tee postaus joululahjoistais mitä sait ja muutenki ostoksista joita oot ostellu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pistän korvantaakse jos vaikka joskus tekis :)

   Poista