27. maaliskuuta 2013

HAWAII part 1Vihdoin! Haha oon aika kauan jo pihistelly Havaiji-kuvia ja en todellakaan onnistuisi laittamaan niitä kaikkia tähän yhteen postaukseen mutta aloittakaamme nyt vaikka tästä:-)
Reissu oli ihan mahtava ja nyt ku tässä kattelee noita kuvia ja kuuntelee samalla tota biisiä minkä tahtiin itkeskeltiin viimesenä iltana, tulee kyllä kauhee hinku päästä takasin! Meillä oli tosi kiva porukka vaihtareita ja tutustuttiin tosi paljo uusiin ihmisiin. Oon tosi onnellinen että päätin mennä tolle reissulle, viikon jälkeen sieltä lähti kotiin kasa Havaijihin rakastuneita vaihtareita :) Tässä tältä osin, lisää luvassa kunhan kerkeilen!!!

15 kommenttia:

 1. ääää ihan törkeen upeen näkönen paikka!!! :DD

  VastaaPoista
 2. Ihan sairaan ihania kuvia!♥ Mäki haluun tonne!:)

  jjonskii.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. tosi kivoja kuvia!! :) tiiätkö muute onks noilla muilla suomalaisille vaihtareilla jotka oli tuolla mukana niin blogeja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo nealla ainaki on, http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ftakemetoaplaceilove.blogspot.com%2F&h=CAQH3IN3w käy tsekkailees, se ainaki kirjotti mun mielestä enemmän tosta reissusta ku ite en kauheesti kirjotellu tekstiä :-)

   Poista
 4. Ooh näyttää sairaan ihanalta! :)

  VastaaPoista
 5. voisitko vastaa edellisen postauksen kysymykseen :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia!:) Toivottavasti itsekin pääsisin Hawaiille tai jonnekin matkustelemaan oman tulevan vaihtovuoden aikana!

  http://annikaintheusa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! kantsii tehä jotain reissuja jos vaan on mahdollisuus, ja kantsii tutustuu niihin jo ajoissa ku on päässy kohdemaahan :) hyvää vuotta sulle!

   Poista