1. maaliskuuta 2013

-

Hellurei! Kirjottelen vähä pikasesti kuulumisia. Oon pahoillani että en oo vieläkään saanu ladattua tänne yhtään Havaiji-kuvia, mutta mulla on ihan hyvä tekosyy! Kiirettä nimittäin pitää aikalailla, (sen lisäksi että on pitäny kiriä koulussa ku missas viikon sen Havaiji-reissun takia),  ollaan hostmomin kanssa muuttamassa ja ollaan raahailtu tässä kamoja uuteen kämppään. Se on ihan tossa lähistöllä eli ei tarvi vaihtaa koulua tai mitään :) Pari minuuttia aikasemmin vaan pitää lähteä aamusin käveleen kouluun! Viikonlopun aikana muutetaan luutavasti ihan lopullisesti sinne ja viedään kaikki viimesetki pisarat (huonekalut, heh oon hauska) täältä talosta sinne :-)

Lisäks meillä oli tälläviikolla maanantaista keskiviikkoon try outit Softballiin ja pääsin meidän koulun Varsity tiimiin!!! En meinannu pysyä pöksyissäni ku valmentaja soitti mulle eilen että pääsin siihen :D apua 
Joukkue vaikuttaa tosi kivalta ja mun lisäks siel on yks uus pelaaja joka siirty Junior Varsitystä siihen :) 
Me reenataan joka päivä 2 tuntia koulun jälkeen ja kalenterista löytyy pelejä jo 25 tälle keväälle, kuulostaa ihan hyvältä! 
Ennenkun kukaan kysyy niin kyllä, pelasin pesäpalloa Suomessa :)

Nyt kutsuu nukkumatti, moikka pupulit!10 kommenttia:

 1. oon ite pelannu kans suomes pesistä ja mietin kans jos vois alottaa softbballin jenkeis ku oon lähös ens syksynä... millä lailla ja miten paljo se eroo pesiksestä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kantsii try outata! ite tykkään siitä tosi paljo :-) hmm no se pallo on isompi nii on aluks vähä outoo heittää mut siihe tottuu nopeesti, räpylät tietty erilaisii mut siihenki tottuu. Vaikein ehkä lyöminen koska se lyöntitekniikka on iihan erilainen ku pesäpallossa ja sit tietty ku ku se syötetään sillee et se pitcher syöttää sen sieltä kaukaa :D mutta seki alkaa sujuu tosi nopeesti ku vaa tekee paljo toistoja :)
   nii ja sit muutenki ne pesät on sillee timantin muodossa ja kaikkia tollasia pikkuseikkoja, lisäks säännöissä on jotai eroavaisuuksia itekkään en oo niihin vielä perehtyny tarpeeks hyvin ku ei olla viel pelattu :D

   Poista
 2. Moi sulla on tosi kiva blogija tätä on kiva seurata :-) tässä mun blogi käy ihmeessä kattomassa :-) http://camiwwalife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. kuinka paljon aijemmin pitäis hakee vaihtoon jenkkeihin, riittääkö jos hakee vuoden aijemmin ja sit pitäkö olla tosi hyvä englanti et pääsee?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooo allekki vuotta aiemmin voi hakea :) ja ei tarvi olla mitenkään hyvä englanti, ihan menettelevä. täälähän sitä oppii:)

   Poista
  2. Kiitos!! ja tykkään tosi paljon sun blogistas ja ihanaa loppu vuotta! (:

   Poista
 4. Hei itse aattelin kans vaihto-vuotta, mutta mulle tuli semmone mielee et pitääks koko vuoden maksut maksaa kerralla ?? meinaan siis lukuvuosimaksut yms... et onko mahollista maksaa erissä? toivottavasti ymmärsit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sori en oo tätä huomannu aiemmin :D mutta joo se lukuvuosi maksu nimenosaan maksetaan erissä eli ei tarvi maksaa sitä koko summaa kerrallaan :-)

   Poista