5. elokuuta 2013

home sweet home

Moikka! Melkein voisin sanoa että ihan hävettää tulla kirjottelemaan tänne näin pitkän tauon jälkeen..:D OON HENGISSÄ. Ja Suomessa!! Jenkeissähän mulla siis hajos toi kone kuten oon varmaan aiemmin sanonutkin ja olin viimeset pari kuukautta ilman ja en saanu esim. kuvia minnekkään! Suomeen oon palannut jo 4 viikkoa sitten ja sen jälkeen ei vaan oo oikeen malttanu istahtaa koneen ääreen sen vertaa että sais aikaseksi tulla kirjotteleen tänne jotain. 

Kun koulut loppu niin mentiin siis pariksi viikoksi Kaliforniaan mun hostäidin kanssa. Yritän tässä muistella mitä kaikkea touhuiltiin! Okei elikkäs.., ensin suunnattiin Livermoreen mun hostäidin tädin ja sedän luo ja vietettiin siellä muutama päivä. Ne on kyllä söpöimmät pikku vanhukset ja niiden kanssa viihtyy vaikka olis ite vähän nuorempikin :D Käytiin niiden kanssa San Franciscossa käveleskelemässä ja päivällisellä Cliff Housella, patikoimassa, kiertelemässä Livermoren keskustassa ja yks päivä vietettiin siellä paikallisella outlet-ostoskeskuksella. 

Livermoressa oleskelun jälkeen suunnattiin auton nokka kohti etelä-kaliforniaa Los Angelesiin. Siellä yövyttiin mun hostäidin kaverin ja sen perheen luona Huntington Beachilla. Se oli kyllä tosi kiva pieni rantakaupunki ja silti sopivan automatkan päässä siitä että mentiin kahdeksi päiväksi Disneylandiin. Tai no toisena päivänä mentiin sinne ''Disney California adventures'', mikä oli suunnattu vähän vanhemmalle porukalle. Paikka oli toki söpö ja ihan käymisen arvoinen mutta en nyt sanoisi että oli tarpeeksi mitään mun makuun olevia hurjia laitteita kummassakaan :D Jonotusaikaakin oli joihinkin laitteisiin parhaimmillaan 3 tuntia. Huntington beachilta lähtiessä takaisin kohti pohjosempaa Kaliforniaa me poikettiin tsekaamassa Hollywood. Pakkohan se nyt oli nähdä vaikka hostäiti oli etukäteen mua varotellut että älä sitten pety ja että ei se oikeesti oo mitään mitä ihmiset kuvittelee sen olevan. No joo ja jos multa kysytään niin oikeassa oli :D Yks cool juttu tosin oli! Kun ajettiin sinne (ja kattelin siinä ympärilleni että tääkö tää Hollywood sitten niinku on), nähtiin kameramiehiä ja porukkaa rysässä ja aateltiin käydä kattomassa mitä sielä oikein tapahtuu. Käytiin sit laittamassa auto parkkiin ja käveltiin sinne missä kaikki oli ja kappas sielä oli Jennifer Lopez! Se sai sen oman tähtensä siihen Walk of fameen ja päästiin sit todistamaan just sitä :-) Siellä näky puhumassa myös Pitbull ja Jane Fonda. No mutta joo, se siitä.. Sinänsä siis Hollywood oli vaan likanen pieni osa Losia jossa oli tähtiä nimien kera kävelytiellä ja narkkareita kadunlaidalla. Tässä siis mun mielipiteeni :D Mutta tulipahan sekin nähtyä.Loppuaika vietettiin Santa Rosassa missä mun hostäiti on asunu lapsuutensa ja missä sen perhe ja sukulaisia asuu. Hengailtiin sen perheen kanssa ja ne piti mulle myös sukulaisten kesken läksiäiset :) Mun hostäiti tuli siinä sitten kipeeksi ja lähettiin suuntaamaan takasin päin vähä suuniteltua aiemmin ja mulla oli pari päivää enemmän aikaa nähdä vielä kavereita ja pakkailla. Matkalla kotiin poikettiin Santa Cruzissa missä oli semmonen huvipuisto rannalla ja kierreltiin sielä jonkin aikaa :)Viimesenä iltana osaa mun parhaista jenkkikavereista tuli sit meille yöks ja valvottiin porukalla siihen asti että oli aika lähteä lentokentälle. Eipä toki väsyttäny sit paljoa mutta ihan mukavasti tai sit vetää zetaa suurimman osan lennoista niin meni aika nopeesti :) 
Ei sitä kyllä vaan voi sanoin kuvailla millaset fiilikset oli ku oli viettäny elämästään vuoden siellä, tutustunu ihaniin ihmisiin ja tottunu elämäänsä siellä ja yhtäkkiä koittiki se päivä että piti sanoa heipat sille kaikelle. 


Sain viimesenä iltana tämmösen lipun mihin kaikki oli kirjotellu koulussa kaikkee :3
Finland <3
Pysykäähän vielä kanavalla tuun luutavasti vielä jatkamaan ainaki parin postauksen voimin :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti