5. syyskuuta 2012

Here I am!

Noniin eli nyt sitte kirjottelen täältä Oregonin suunnasta! Tää on tosi kivan näkönen paikka ja täälä on tosi lämmin :-) Asun nyt siis jo ihan täällä kotona mutta mun hostmomin kaveri asustelee täällä mun kans. Eilen saavuin tänne joskus 2 pm paikallista aikaa ja tultiin nakkaamaan mun tavarat tänne ja sit mentiin käymään Walmartilla vähän ruoka-ostoksilla. Tänään oon oleskellu täälä yksin koska se mun hostäidin kaveri on töissä. Kävin kävelyllä koira kanssa ja tsegailin samalla vähä miltä mun tuleva koulu näyttää. Kävin myös kaupassa joka on tossa ihan kävelymatkan päässä ja nappasin kameran mukaan joten alla muutama kuva siitä miltä täälläpäin näyttää :-) 

Siinä koulu :-)

L.C <3
Huomenna sit pitäs mennä kouluun ja en ees tiiä monelta koulu alkaa.. Nooh pitää vissiin ottaa siitä selvää :-) Kertoilen sit teille millasta oli, moikkamoi!

10 kommenttia:

  1. minkä järjestön kauttamenit?

    VastaaPoista
  2. Eipä se mac'n'cheese häävistä oo ;-). Ihanan koirakaverin oot saanu♥

    VastaaPoista
  3. hei sä voisit käyttää jotain kuvamuokkausohjelmaa, niin saisit kuvista vähän kirkkaampia ja mielekkäämpiä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en kaipaa yhdenkään anonyymin neuvoja tänne anteeksi vain ;)

      Poista
  4. oot superkaunis ! (: ja tykkään lueskella sun blogia.

    VastaaPoista
  5. Oi jees ihanaa oot siellä nyt!! Ja ihan superhyper kivalta näyttää :)) ja toi koiruus on kyllä söpö <3 ja hei toivottavasti oot siellä viihtyny ja kotiutunu!! Kerropas sitten kun ehdit että millanen oli eka päivä koulussa ja muutenki että miten on menny :D ja super paljon tsemppiiiii tulevaan vuoteen :D <3
    Xoxo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu oon, ja oon viihtyny :-) parin päivän sisällä ehin varmaa tekeeen vähä postausta :) kiitos paljo!<3

      Poista